+31(0)6 2359 2995 info@puur-advies.com

Begeleiding

Met wie kunt u spreken over uw vermogen en de vraagstukken die bij u leven. Wie vertrouwt u genoeg om het te hebben over de (financiële) toekomst van uzelf of uw kinderen, het voortzetten of verkopen van uw bedrijf, uw zorgen of uw partner voldoende kennis van zaken heeft om uw nalatenschap af te wikkelen na uw overlijden.

Mogelijk heeft u al een boekhouder of accountant, een fiscalist, een bekende notaris. Dan bent u goed bezig. Kanttekening is dat dit specialisten zijn op hun eigen vakgebied. Wie overziet voor u het totaalplaatje en helpt u bij het in kaart brengen van uw doelstellingen en wensen?

Wie denkt met u mee in oplossingsrichtingen voor uw vraagstukken, legt verbanden tussen financiële, fiscale en juridische keuzes, maakt de financiële gevolgen van uw keuze op langere termijn inzichtelijk en bewaakt voor u een traject?

Een financieel planner is uitermate geschikt om deze rol voor u te vervullen en zal u begeleiden naar specialisten als dat nodig is voor de uitvoering van de gegeven adviezen. Zo doet iedereen wat het beste voor u is!

Visit Us On Linkedin