+31(0)6 2359 2995 info@puur-advies.com

Diensten

logoPUUR

Werkwijze
 
In een kennismakingsgesprek formuleren we samen de uitgangspunten. Hierna bekijken we welke mogelijkheden u hebt om uw financiële doelen te halen of om uw positie te verbeteren.
Als u ook kiest voor begeleiding, dan houdt de dienstverlening daar niet op. Ik kan voor u de regie voeren over de invulling van de door u gekozen structuur of oplossing. Daarbij schakel ik specialisten in. Dat kunnen uw eigen bankier, accountant, fiscalist of notaris zijn of iemand uit mijn eigen netwerk.
We hebben regelmatig contact om te monitoren of de doelen die u hebt nog gerealiseerd kunnen worden of dat wellicht bijsturing nodig is. Zo houdt u altijd vinger aan de pols en wordt u niet onaangenaam verrast. Veranderende fiscale wetgeving of een wijziging in uw eigen (familie)omstandigheden kunnen aanleiding zijn om een nieuwe analyse voor u op te stellen.
 
De zorg rondom uw vermogen houdt niet op bij uw eigen situatie. Misschien maakt u zich ook zorgen over de situatie na uw overlijden. Of hoe u uw kinderen al bij leven geld of goederen kunt schenken, zonder dat dit tot onverantwoord gedrag bij uw kinderen leidt. Of wie de zeggenschap over uw vermogen krijgt als u niet meer wilsbekwaam bent. Daarom richt ik mij in de begeleiding ook op uw familieleden (echtgenoot/partner, kinderen en kleinkinderen).
 
Graag ga ik met u een relatie voor de langere termijn aan. Een relatie die uw zorgen rondom uw vermogen wegneemt en u rust en overzicht geeft in uw financiële positie. Uw voordeel is bovendien dat u één vast aanspreekpunt hebt, dat volledig op de hoogte is van uw persoonlijke en financiële zaken.
 
Aanvullende diensten
 
U bent op zoek naar een ervaren spreker voor een seminar, presentatie of workshop over vraagstukken rondom inkomen, vermogen en/of vermogensoverdracht bij leven en overlijden? Met 15 jaar ervaring voor zowel besloten als grote groepen ben ik een rustige, duidelijke spreker die in staat is om zonder te veel vaktaal een groep te prikkelen en uit te dagen om na te denken over hun eigen financiële zaken.
 
Tarief
 
Afhankelijk van de advisering en begeleiding die u wenst, kan ik u een vaste fee aanbieden in de vorm van verschillende abonnementen op jaarbasis. Zo kan ik u altijd van dienst zijn.
Als u een beperkte adviesbehoefte hebt, werk ik ook op basis van een uurtarief.
 
Voor het verzorgen van presentaties, seminars en workshops over vermogensvraagstukken maak ik voor u een offerte op maat.

Visit Us On Linkedin