+31(0)6 2359 2995 info@puur-advies.com

Even voorstellen

logoPUUR

Mijn naam is Diana Lindhout en ik ben sinds 1984 werkzaam in de financiële sector. De laatste 15 jaar heb ik me als vermogensplanner bezig gehouden met vermogensadvisering aan vermogende klanten.
De keuzes die de grootbanken maken, spreken mij niet meer aan. Daarom heb ik ervoor gekozen om zelfstandig verder te gaan en u die tijd en aandacht te geven die ik vind dat u verdient.

Met een groot inlevingsvermogen en accuratesse, stel ik u centraal. Veel vragen en aandachtig luisteren naar mijn klanten en wat hen echt bezig houdt leidt vaak tot verrassende uitkomsten.
Het gaat mij daarbij niet om het verkopen van producten, want ik werk onafhankelijk en neem geen vergoeding van derden aan.
Wel ben ik partner bij Familie & Vermogen: om u de continuïteit te kunnen bieden in een samenwerkingsverband met oud-collega’s die dezelfde gedachten hebben over de aandacht die zij hun klanten willen bieden.

PUUR Vermogensadvies & begeleiding

Ik ben gecertificeerd financieel planner en voldoe aan de kwaliteitseisen van de Federatie Financiële Planning (www.ffp.nl).

Visit Us On Linkedin